Nieuws

Technische Kontakt Dagen > Nieuws

Drukbezochte TKD 2018

De TKD-organisatie is dik tevreden over het verloop van de zaterdag afgesloten beurs. ‘Wat ons betreft was het zeer geslaagd. De sfeer, de geluiden van de exposanten, de blikken waarmee bezoekers naar buiten liepen, de reacties op social media. Alles was goed’, zegt BMWT-directeur Jan Hommes namens de organisatie.

Lees meer »

Meer bezoekers en exposanten naar TKD 2018

ALMERE- De 27e editie van de TKD was bijzonder geslaagd. Uit de eerste reacties van bezoekers en exposanten bleek alvast veel enthousiasme. Onder het motto van de TKD: ‘altijd in beweging’, werd direct na de opening van de beurs fanatiek gedraaid op de talrijke aanwezige machines.

Lees meer »

Registratie bezoekers geopend!

Ben jij ook bij de TKD 2018? Zorg dat je je als bezoeker registreert via deze link. Iedereen moet zich apart registreren (dit kan ook door 1 persoon gebeuren). Na registratie ontvangt uw het toegangsbewijs per e-mail.

Lees meer »

Nog maar enkele kavels beschikbaar!

Inmiddels hebben al 180 bedrijven uit de branche zich ingeschreven voor de TKD 2018. Een goede zaak dus! Dit betekent dat er nog maar enkele kavels vrij zijn voor exposanten op de TKD 2018. Nog niet ingeschreven als exposant? Wees er snel bij want VOL=VOL!

Lees meer »

Vroegboekkorting!

Vroegboekkorting! Wil je als exposant nog een korting pakken van 10% op de deelnamekosten? Schrijf je in voor het einde van het jaar! 

Lees meer »

De inschrijvingen gaan hard!

Al 105 exposanten hebben zich ingeschreven voor de TKD 2018. Dit is al twee keer zo veel inschrijvingen als in 2016 op dit tijdstip. Kortom: de inschrijvingen gaan hard!

Lees meer »

Een interview met…

Een interview met.. Arjan van den Oord en Paul Uilenbroek, leden van de uitvoeringscommissie van de TKD: ‘Draaien moet, waar draaien kan’

Lees meer »

TKD 2018

Exposanten kunnen zich vanaf 1 oktober 2017 inschrijven voor deelname aan de TKD 2018. De TKD 2018 zal op 31 mei, 1 en 2 juni plaatsvinden in Nobelhorst te Almere.

Lees meer »